Blog van verpleegkundige Frank: ‘Terugblik op 2017’

Allereerst de beste wensen voor 2018!

Wat was het een geweldig jaar. Het was een jaar waarin ik zestien blogs heb gemaakt. Toen ik in juli begon had ik nooit verwacht dat ik dit aantal zou bereiken.

Het begon allemaal met een klein verhaal, waarbij er al snel sprake was van uitbreiding. Meer verhalen werden gecreëerd en het aantal volgers bleven erbij komen. Zonder jullie steun en positieve reacties had ik nooit bereikt, dan waar ik op dit moment sta. In 2018 verwacht ik zeker meer blogs, met bijzondere verhalen. Ik heb geen verdere verwachtingen, maar wel hoop. Ik hoop dat de steun en toeverlaat die jullie mij in 2017 hebben geboden, kunnen blijven doen in 2018. Het motiveert en geeft mij vertrouwen om met nieuwe verhalen te komen waar ik mee in aanraking kom, tijdens mijn weg in de zorg. Ik ben onwijs trots en blij met het werk wat ik doe en de verhalen die ik schrijf. Ook bij mij komen er tijdens het schrijven van deze verhalen emoties naar boven, waardoor het verhaal soms net dat beetje meer kracht krijgt. Laten wij er samen een knallend, maar vooral bloggend 2018 van maken!

Om jullie nog even een indruk te geven wat ik in 2017 heb geschreven, zijn hier de gemaakte blogs. Scrollen maar!

Volg mij ook via:

Frank van Eis

Mijn naam is Frank van Eis. Ik ben werkzaam als verpleegkundige. Door middel van mijn blogs wil ik mensen laten zien hoe mooi en bijzonder het is om werkzaam te zijn in de zorg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: